Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит діючого деревообробного підприємства із виробничими потужностями та рестораном у заставі виставлено на продаж

22.05.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

2 червня у системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом діючого деревообробного підприємства, зареєстрованого у Полтавській області. У забезпечення за кредитним договором передано виробниче обладнання та будівлю ресторану відпочинкового комплексу на березі Дніпродзержинського водосховища (Полтавщина). На повторні торги актив виставляється з початковою ціною реалізації 2,34 млн грн. Актив перебуває на балансі ПАТ Банк «Контракт».

На продаж виставлено права вимоги за кредитом юридичної особи. Компанія-позичальник веде господарську діяльність у сфері виробництва дерев’яних будівельних конструкцій і столярних виробів. Основний напрямок роботи – виробництво дерев’яних каркасно-щитових будинків за типовими та індивідуальними проектами. А також – виробництво дерев’яних вікон, дверей та меблів. Під кінець квітня 2017 року заборгованість за договором склала 4,99 млн грн.

У заставі банку, зокрема, обладнання – лінія з виробництва зрощеної ламелі з деревини марки Weinig, 2004 року випуску, яке територіально знаходиться у м. Кобеляки, Полтавської області.

А також – земельна ділянка, площею 0,25 га, на якій розташована сучасна база відпочинку, та будівля ресторану, площею 874,2 м2. Об’єкти нерухомості знаходяться у с. Світлогірське, Кобеляцького району, Полтавської області. До складу відпочинкового комплексу також входить готель, конференц-зала, банний комплекс, власне підсобне господарство, рибокоптильний цех та пекарня, які постачають продукцію для ресторану.    

Детальніша інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням. Варто наголосити, що у публічному паспорті активу вказано і оціночну вартість забезпечення.    

Початкова ціна лоту – 2 337 571,37 грн.

Аукціон відбудеться 2 червня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів – Товариство з обмеженою відповідальністю «ЗАКУПКИ.ПРОМ.УА».  

Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 1 червня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

До відома зацікавлених інвесторів: у публічному паспорті торгів, окрім дати проведення першого аукціону, вказана також можлива дата наступного аукціону на випадок, що перший не відбудеться.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.